28 Ekim 2014 Salı

Yeni Bir Dekorasyon

Büyük Marketlerden Alış Veriş Yapmak

IKEA ve buna benzer daha birçok yapı marketlerinde satılan ve demode adında satın alınan mobilyalarla, evinizin ana giderlerini toplu olarak alabilirsiniz. Bu ürünler normal piyasa ürünlerine göre daha çok ucuz, hafif malzemeden üretilir ve evinizde kendiniz de monte edersiniz. Bu şartlar dahilin de yine de fiyatlar herhangi bir mobilya mağazasındaki fiyatlardan çok daha ucuz olacaktır.

Pahalı ve Ucuzu Bir Arada Kullanmak

Evinizde dikkat çekici özellikte olan birkaç parça eşyanızı ilk olarak kaliteli yani sıfır halde alıp ardından diğer eşyalarınızı 2.el veya az kullanılmış olanlar arasından alabilirsiniz. Örneğin koltuklarınız ikinci el olabilir ancak bunları şöyle şık bir koltuk şalı, ahşap ve yeni bir orta sehpa ile süslediğiniz zaman koltuklarınızın eski oldukları göze pek çarpmayacaktır.

Düz Sade Modeller

Dekorasyon için az para harcanmasına rağmen evinizi daha çok dikkat çeken bu özelliği kazandıran şey evinizin sade ve klasik tasarımı olmuştur. Modern tarzda, beyaz mobilyalar, açık renkli duvarlar ya da farklı modeliyle göz kamaştıran bir tahta lamba bu güzelliğe örnek gösterilebilir.

Hoş kesimli, siyah bir elbise nasıl her zaman bir bayanın üzerinde şık durmuşsa ev dekorasyonunda da bu gözlemle yola çıkılabilir. Sade tasarımlara, düz renk mobilyalara yönelmelidir insanlar. Renkli yastıklar ve çiçeklerle de evinizi süsleyebilirsiniz. Eşya ve desen kalabalığı, pahalı mobilyaları bile ucuz gösterebilir. Bunun için düz kumaş perde ya da hafif desenli zebra perde kullanabilirsiniz. Ayrıca masanıza runner, Amerikan servis ve peçete koyarak daha güzel bir görüntü elde edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder